In 2020 vind de eerste  Goede Doelen Week in Heesch plaats, van 4 oktober tot en met 10 oktober. 

Tijdens de Goede Doelen Week Heesch 2020 collecteren maar liefst 16 bekende landelijke fondsen samen in één week. Tot dusver hielden de fondsen een collecte in Heesch, ieder in een eigen week verspreid over het jaar. Al vaker hebben collectanten én inwoners gevraagd: Waarom doen we dat in Heesch niet samen, in één week? Ook andere dorpen van Bernheze organiseren al langer een gezamenlijke Goede Doelen Week. En met succes!

En dus hebben de lokale organisatoren van de goede doelen in Heesch hun krachten gebundeld. In oktober 2019 is de Stichting Goede Doelen Week Heesch opgericht. De bedoeling was om de gezamenlijke collecteweek eind maart te houden. In verband met corona hebben we de collecteweek verplaatst van 4 oktober tot en met 10 oktober de eerste Goede Doelen Week Heesch!

Het voordeel van een gezamenlijke collecte in een week is dat alle collectanten samen ingezet kunnen worden en zo alle bewoners van Heesch kunnen benaderen. Door de gezamenlijke collecte krijgt u als inwoner van Heesch minder vaak collectanten aan de deur. En met de nieuwe manier van collecteren kunt u, voordat de collectant komt, rustig bepalen welke doelen u wilt steunen en met welk bedrag.

Met de gezamenlijke actie willen we ook de betrokkenheid van de inwoners van Heesch bij de goede doelen vergroten. Want zij hebben onze steun hard nodig. Juist nu.

X