Goede Doelen Week 2024

 

In 2024 vind de vijfde Goede Doelen Week in Heesch plaats, van 15  april tot en met 20 april 2024

Tijdens de Goede Doelen Week Heesch 2024 collecteren maar liefst 16 bekende landelijke fondsen samen in één week. Tot dusver hielden de fondsen een collecte in Heesch, ieder in een eigen week verspreid over het jaar. Al vaker hebben collectanten én inwoners gevraagd: Waarom doen we dat in Heesch niet samen, in één week? Ook andere dorpen van Bernheze organiseren al langer een gezamenlijke Goede Doelen Week. En met succes!

En dus hebben de lokale organisatoren van de goede doelen in Heesch hun krachten gebundeld. In oktober 2019 is de Stichting Goede Doelen Week Heesch opgericht. 

Het voordeel van een gezamenlijke collecte in een week is dat alle collectanten samen ingezet kunnen worden en zo alle bewoners van Heesch kunnen benaderen. Door de gezamenlijke collecte krijgt u als inwoner van Heesch minder vaak collectanten aan de deur. En met de nieuwe manier van collecteren kunt u, voordat de collectant komt, rustig bepalen welke doelen u wilt steunen en met welk bedrag.

Met de gezamenlijke actie willen we ook de betrokkenheid van de inwoners van Heesch bij de goede doelen vergroten. Want zij hebben onze steun hard nodig. Juist nu.

Organisatie

Dagelijks bestuur

Voorzitter: Jaap Kolff
Secretaris: Ien Lucas
Penningmeester: Jos van de Veerdonk

Werkgroepen

Collecte: Ellen Hoeks
Logistiek: Karin van de Berg
Financiën/ sponsoring: Jan lubbers
Communicatie: Maja de Wolf

Het bestuur van de Stichting bestaat uit het dagelijkse bestuur en de voorzitters van de werkgroepen.
De lokale organisatoren van de deelnemende goede doelen zijn allemaal actief in de verschillende werkgroepen. De lokale organisatoren zijn ook de verbinding met de nationale goede doelen. Meerdere keren per jaar is er een gezamenlijke vergadering (deelnemersraad) met alle lokale organisatoren, waarin de voortgang van de Goede Doelen Week wordt besproken en gezamenlijke besluiten worden genomen.

X